Crossfire Automatic Close.

Yes, I've played crossfire for over four years. Yet? For the previous two months, when everyone was experiencing the X-Trap Issue. Well, my crossfire never seemed to work. So? I re-installed it and did the long ass update. I was like yay! It worked but, it returned to the same error. ( * Doesn't Say Anything *) - After it loads patcher.exe ( Updated ) it never moves on to the next sequence aKa X-Trap , HGW. Once it does Patcher.exe it automatically closes Crossfire and doesn't even start nor load itself. Any suggestions? This has occured for far to long.

Comments

  • TsyinaTsyina Squire
    Yes and Yes.
  • What AV are you using?



    Also It hasnt been 4 years...
  • BuhzingaBuhzinga Apprentice
    Giggletron wrote: »
    What AV are you using?



    Also It hasnt been 4 years...

    Close beta was 08 correct? therefore he could of very well played for four years.
  • TsyinaTsyina Squire
    Anyways, the point is, all my anti-virus's aren't the issue okay. Crossfire has ran smoothly with my anti-virus's which includes Norton Anti-Virus. Then again I have a custom computer. ( Not a standard Windows 7. ) that isn't the issue either. Its worked fine before, and yes it was Close Beta. -___- Don't try me,
  • Xynthx wrote: »
    Anyways, the point is, all my anti-virus's aren't the issue okay. Crossfire has ran smoothly with my anti-virus's which includes Norton Anti-Virus. Then again I have a custom computer. ( Not a standard Windows 7. ) that isn't the issue either. Its worked fine before, and yes it was Close Beta. -___- Don't try me,
    How many anti-viruses do you have?

    You're suppose to have only one...
    Also Norton Anti-Virus is horrible. I don't think you've had the same computer for the last four years. Since Windows 7 was released in 2009. Has your computer gone through any changes or something?
  • TsyinaTsyina Squire
    Norton is my only Anti-Virus and It's set up to ignore anything related to Z8Games that is why it never effects it. Yes, I have had the same computer for the past four years. I reformatted from , XP to Windows 7. Either way, it worked when I was on Windows 7 Peferctly fine
  • I know you say your Anti-Virus is not the issue, but have you actually uninstalled it completely and tried the game then? Maybe even delete Z8 games folder after that and install Crossfire again, try the game and then install Norton afterwards.

    Any Anti-Virus program (in fact any program in general) can suddenly stop working as intended, through updates or other glitches. Even if you have allowed the Z8 games folder through Norton, windows files the game uses may still be filtered through Norton and if there is something it doesn't like it can prevent it from running.

    Many times I've heard people say a game has worked fine with their anti-virus, then all of a sudden it stops loading. As it worked fine before with anti-virus they assume that wont be the problem but after uninstalling it the game works again.

    It's obviously annoying when a game you like playing won't run so if you haven't tried that its worth giving a shot. Even if it doesn't work, at least then you can rule that out as the cause.

    I also recommend the Norton removal tool. If there is a problem with Norton itself, uninstalling the normal way may leave traces behind which can still cause issues.

    https://www-secure.symantec.com/norton-support/jsp/help-solutions.jsp?docid=20080710133834EN&product=home&pvid=f-home&version=1&lg=english&ct=us
  • TsyinaTsyina Squire
    CyberCatUK I have a legit version not a cracked version like you people more than likely have. ( Norton ) ~ I'll disable norton and re-install Crossfire and this this sense this stuff.
  • Xynthx wrote: »
    CyberCatUK I have a legit version not a cracked version like you people more than likely have. ( Norton ) ~ I'll disable norton and re-install Crossfire and this this sense this stuff.

    It doesn't make any difference what version you have, Norton is Norton and I don't use it all now, after I used to work in support for many years sorting out countless peoples problems with it.
  • TsyinaTsyina Squire
    Anti-Virus unistalled and everything. Same issue, patches then closes. X-Fire and HGCW doesn't load up.
  • one_9one_9 Grand Duke
    Xynthx wrote: »
    Anti-Virus unistalled and everything. Same issue, patches then closes. X-Fire and HGCW doesn't load up.

    How long are you waiting before you stop waiting?

    Also, its x-trap, not x-fire lol
  • TsyinaTsyina Squire
    Yes my bad, You're right I meant X-Trap. Ussually right when I click "Start on the Crossfire" it loads the patcher. Directly after it finishs, nothing-... five seconds-...nothing- 1minute... Check Task Manager < Crossfire.exe isn't listed nor, HGCW. or w/e. nothing is listed.
  • TsyinaTsyina Squire
    Additional information while clicked start and patcher loads, HGCW opens then closes. but it NEVER loads up it doesn't display anything.
  • one_9one_9 Grand Duke
    Can you list your computer specifications?
    This thread will help with examples on what kind of info we'll need:
    Examples on how to properly file a bug report on this board

    The important thing here is to figure out if its possible to recreate the issue from Z8's end.
  • I'm having the same issue as well. I have tried everything mentioned in several other threads and have had no luck.
  • TsyinaTsyina Squire
    Really that information isn't needed lol

    Mainboard : IBM IBM
    Chipset : Intel i945G/GZ
    Processor : Intel Pentium 4 524 @ 3066MHz
    Physical Memory : 3072MBDDR2-SDRAM
    Video Card : NVIDIA GeForce 8400 GS
    Hard Disk : Seagate ST3320613AS ATA Device (320GB)
    Hard Disk : Western Digital WD3200AAKS-00B3A0 ATA Device (320GB)
    Hard Disk : Seagate FreeAgent (500GB)
    CD-Rom Drive : DTSOFT Virtual CdRom Device
    DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22LP20
    Monitor Type : Dell Computer DELL S2409W - 24 inches
    Network Card : Intel PRO/1000 PM Network Connection
    Network Card : ADMtek AN983 FastNIC PCI 10/100 Fast Ethernet Adapter
    Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (32-bit)
    DirectX : Version 11.00
    Windows Performance Index : 3.3 on 7.9
  • TsyinaTsyina Squire

    Bump

    Really needs to be solved getting bored of Operation 7.
  • <<Bump>>

    You' should have a real ****en resolve for this error by now.
Sign In or Register to comment.