GPay - Payment methods for Turkey


gpay_logo_14.png
What is GPay?


GPay is a secure, well-known Turkish payment gateway. The company is established in 2015 to provide payment solutions for the gaming industry on digital and mobile platforms.

GPay Website: https://gpay.com.tr/


GPay Payment Methods:

Credit Card: Players will now be able to make Visa, MasterCard, and Maestro Credit Card payments with an installment option for up to 6 months.

ininal Kart: ininal Card is a Visa prepaid card solution that can be paid without opening an account, having a credit card, and loading money into the card. You can spend your ininal card as much as the balance you have loaded, and use it on the internet, in stores, anywhere in the country, and abroad.
Ininal Website: www.ininal.com

BKM Express: Bankalar Arası Kart Merkezi (BKM) is an online e-wallet payment system developed with banks and leading companies of the e-commerce world, making internet shopping fast, easy and secure.
BKM Express Website: https://bkmexpress.com.tr/

Note: These are local payment methods and will be available for Turkey only.GPay nedir?

GPay, güvenli ve tanınmış Türk ödeme ağ geçididir. Şirket, oyun endüstrisi için dijital ve mobil platformlarda ödeme çözümleri sağlamak amacıyla 2015 yılında kurulmuştur.

GPay Websitesi: https://gpay.com.tr/

GPay Ödeme Metotları:

Kredi Kartı: Oyuncular artık Visa, MasterCard ve Maestro Kredi Kartı ödemelerini 6 aya kadar taksit seçeneği ile yapabilecekler.

İninal Kart: ininal Kart sayesinde herhangi bir hesap açmadan, kredi kartı sahip olmadan, karta para yüklenerek ödeme yapılabilen ön ödemeli kart çözümüdür. İninal kartı'na yüklediğin bakiye kadar harcama yapabilir, internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsiniz.
Ininal Websitesi: www.ininal.com

BKM Express: Bankalararası Kart Merkezi (BKM), bankalar ve e-ticaret dünyasının önde gelen firmalarıyla birlikte geliştirilen, internet alışverişlerini hızlı, kolay ve güvenli hale getiren ve dijital cüzdanınız olan bir ödeme sistemidir. Kartlarınızı ekleyin, hem internet hem yüz yüze alışverişlerinizde kullanın. İstediğiniz herkese dilediğiniz zaman para gönderin. Bu kadar basit.
BKM Express Websitesi: https://bkmexpress.com.tr/

Not: Bu yerel ödeme seçenekleri sadece Türk oyuncularımız için geçerli olacaktır.