Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 56
  1. #11

    Default

    same thing Failed to Connect to Host Server for me. It started happening yesterday it usually don't happen to me since i began playing until these last 2 days. Pls fix

    Issue Start Date- May 5, 2016
    Your Location: City/State/Country- San Diego/CA
    Your ISP (Internet Service Provider)- Gowifi
    Operating System- Windows 10 64-Bit

    Like I said it started happening in these last 2 days idk why it must be your servers pls fix before beast axe comes out because I want to play smoothly and have fun. Thanks!

  2. #12
    Join Date
    Dec 1969
    Posts
    5

    Default

    Error Message > http://imgur.com/a/CZtm4
    Issue Start Date > 08/10/16
    Your Location> Chihuahua/Chihuahua/Mexico
    Your ISSP> IZZI
    IP Address> removed
    Operating System> Windows 10 64 Bit
    Specific Channles and Servers you cannot connect to> I cannot even login
    Last edited by [MOD]Moe; 10-08-16 at 08:17 PM.

  3. #13
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Deta Land.
    Posts
    4,323

    Default

    Quote Originally Posted by Alv3rgon View Post
    Error Message > http://imgur.com/a/CZtm4
    Issue Start Date > 08/10/16
    Your Location> Chihuahua/Chihuahua/Mexico
    Your ISSP> IZZI
    IP Address> removed
    Operating System> Windows 10 64 Bit
    Specific Channles and Servers you cannot connect to> I cannot even login
    The game ran into some issues. Please use this thread for updates or questions. http://forum.z8games.com/showthread....-server-issues
    Last edited by [MOD]Moe; 10-08-16 at 08:17 PM.
    Clan: EscapeArtist


  4. #14
    Join Date
    Dec 1969
    Posts
    32

    Default

    I am still getting the failed to connect to server message now

  5. #15
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Canada
    Posts
    716

    Default

    Quote Originally Posted by PZEDDDDDDDDD View Post
    I am still getting the failed to connect to server message now
    u get the same message because the login server is down. Cf is having server issues and the GM's are working on a solution.
    Sig by [GM]Cinder 💕


    💕Jessy*_*💕
    ♥Clan: Evi?[M0nK?♥

    💕 And all of you haven't added "All Hail Kanadian" yet, so I'm disappointed. #[GM]Kanadian💕
    ★#All Hail Kanadian★

  6. #16
    Join Date
    Dec 1969
    Posts
    99

    Default

    Quote Originally Posted by Root_Level View Post
    Don't post your ip here , someone will attack it , might already done so lel
    Better to send in ticket

  7. #17
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Texas, USA
    Posts
    1,924

    Default

    Quote Originally Posted by PZEDDDDDDDDD View Post
    I am still getting the failed to connect to server message now
    If you encounter this error you can always look at this page to determine wether it's an issue on your end or the servers.
    http://www.mmoserverstatus.com/crossfire
    TRUTH
    https://www.twitch.tv/davethenew
    https://www.youtube.com/channel/UCCpwxuXKhYT2bw1G8uCcXag

  8. #18
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Romania
    Posts
    1,316

    Default

    @Alv3rgon - Today 12.aug.2016 i still encounter fail connect to server before login - despite the fact that server seems to be online (not like yesterday)..

    My solution was to open manually some ports in my home router to the PC i play Crossfire

    So i use a router ADSL (connected to a phone line for internet) and i open those port:
    Port: 13008 Protocol: TCP
    Port: 13008 Protocol: UDP
    Port: 10009 Protocol: TCP
    Port: 16666 Protocol: TCP
    Port: 10009 Protocol: UDP
    Port: 16666 Protocol: UDP

    Read again first message from this topic and try solution from there first... if you have a home router u may be needed to manually opne those ports

    OR just disable the firewall from router and test if crossfire work ..

    P.S. If you have a direct LAN connection from your provider - try opne those ports in your windows firewall (or antivirus) / same test with disabled windows firewall and see if work.
    Last edited by TheShadowRo; 12-08-16 at 02:08 PM.

    ☠ Kick & Report Hackers!
    ✓ Honorable Player
    ✪ Forum Club Member

  9. #19
    Join Date
    Dec 1969
    Posts
    425

    Default

    i get "disconnected from server" every time at login screen, as soon as it comes up now...
    server seem to be up and running
    everyting was fine in the morning

    tried opening ports
    followed instructions on page 1

    doesnt work on laptop and desktop computer
    Last edited by leon129079; 12-08-16 at 03:28 PM.

  10. #20
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Romania
    Posts
    1,316

    Default

    Quote Originally Posted by leon129079 View Post
    i get "disconnected from server" every time at login screen, as soon as it comes up now...
    server seem to be up and running
    everyting was fine in the morning

    tried opening ports
    followed instructions on page 1

    doesnt work on laptop and desktop computer
    What internet connection you have ? Did u also open those ports on router?

    ☠ Kick & Report Hackers!
    ✓ Honorable Player
    ✪ Forum Club Member

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •